Zero Waste – Solmupanta

20.00

Zero Waste Solmupanta on valmistettu Sacama Designin oman tuotannon ylijäämä kankaasta. Solmupanta on valmistettu Suomessa 100% mulesing vapaasta merinovillasta. Merinovilla on lämmin, pehmeä ja laadukas materiaali. Se ei kutita tavallisen villan tavoin, joten materiaali sopii myös herkkäihoisille.

Panta on leveydeltään noin 10-11 cm, joten se peittää mukavasti korvat ja edessä oleva solmu tuo pantaan hieman leikkisyyttä. Pannan ympärysmitta on noin 50-52 cm. Huomioi, että merinovilla on todella venyvä materiaali, joten panta istuu puristamatta isompaankin päähän. Tuote saattaa poiketa kuvasta mm. saumojen määrässä, koska se kootaan aina kulloinkin saatavilla olevista ylijäämäpaloista.

Pantoja löytyy jonkin verran varastosta tai ne valmistetaan tilauksesta. Toimitus 2-5 pv

Tuotetunnus (SKU): ZWMPAN Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,
   • Valmistettu 100% mulesing vapaasta merinovillasta
   • Villa on peräisin Etelä-Amerikasta
   • Lanka on kehrätty Euroopassa
   • Neulos on neulottu Suomessa
   • Tuote on suunniteltu ja ommeltu käsityönä Suomessa, Turussa

Lue lisää materiaalista sekä hoito-ohjeista tästä.

Panta on suunniteltu noin 54-59 cm pään ympärykselle. Merinovilla on kuitenkin hyvin venyvää, joten panta sopii useimmille aikuisille. Panta on noin 10-11 cm leveä ja ympärys on noin 50-52 cm. Saatavuus saattaa vaihdella.

väri

musta, vaalea mel. harmaa, taupe, salvia

Materiaali

Merinovilla

Saatat myös pitää...

Kolme merinovilla solmupantaa. Edessä taupe, keskellä musta ja takana vaalean harmaa. Pannat aseteltu hieman vinottain. Lähikuva.Zero Waste – Solmupanta