Röyhelö – poronnahkavyö

59.00

Röyhelö -poronnahkavyö on kauniisti rypytetty poronnahasta valmistettu vyö, jossa on neppi kiinnikkeenä ja yksityiskohtana. Vyön sisässä on kuminauha, jonka ansiosta vyö joustaa ja tuntuu mukavalta päällä. Kuminauhan ansiosta vyö pysyy myös kauniisti paikallaan. Pituuksia löytyy 3 erilaista. Väri on musta.

Vyö on valmistettu käsityönä ja koosta riippuen ommeltu kahdesta tai useammasta palasta. Palojen määrä riippuu kulloinkin käytettävän nahkavuodan koosta sekä hävikin minimoimisesta. Saumat ovat kuitenkin huomaamattomat ja katoavat rypytyksen joukkoon. Vyö on noin 3cm leveä.

Tuote valmistetaan tilauksesta ja toimitusaika tällä hetkellä 2-3 viikkoa

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
    • Valmistettu 100% poronnahasta
    • Nahka on suomalaista kasviparkittua poronnahkaa, joka on pintavärjätty
    • Tuote on suunniteltu ja ommeltu käsityönä Suomessa, Turussa
    • Nahka on ykköslaatua

Jokainen poron vuota on uniikki taideteos. Koska porot kulkevat vapaana luonnossa saattaa myös niiden nahkaan jäädä erilaisia jälkiä, jotka kertovat Lapin vaaroista ja elämästä tunturissa. Haluan Sacama Designillä minimoida materiaalihävikin, joten vuota käytetään yleensä kokonaisuudessaan jos mahdollista. Tuotteissa saattaa siis näkyä mm. pieniä arpia, jotka kuuluvat nahan pintaan. Huomaa myös, että tuote ei tämän vuoksi välttämättä vastaa täysin tuotekuvaa.

Lue lisää materiaalista sekä hoito-ohjeista tästä.

Vyö on noin 3 cm leveä. Kiinnitysmekanismina toimii metallinvärinen neppi. Vyön sisällä on kuminauha. Vyö on saatavissa kolmessa eri pituudessa. Pituus on laskettu ns. lepoasennossa. Kuminauhan ansiosta vyö venyy huomattavasti.

vyön pituus

60 cm, 80 cm, 100 cm

Materiaali

Poronnahka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Röyhelö – poronnahkavyö