Zero Waste – merinovilla vyö

20.00

Zero Waste merinovillavyö on valmistettu Sacama Designin oman tuotannon ylijäämäkankaista. Vyö on valmistettu Suomessa 100% mulesing vapaasta merinovillasta ja on saatavilla kolmessa värissä ja pituudessa. Saatavuus saattaa vaihdella. Tuote saattaa poiketa kuvasta muun muassa saumojen määrässä, koska se kootaan aina kulloinkin saatavilla olevista ylijäämäpaloista.

Vyö on malliltaan suora ja päät on muotoiltu. Vyö on suunniteltu sopimaan yhteen Sacama Designin muiden tuotteiden kanssa, erityisesti Margareta-neulemekon ja Caro-neuletakin, mutta tietenkin voit käyttää sitä myös muutenkin!

Tuote valmistetaan tilauksesta ja toimitusaika tällä hetkellä 2-3 viikkoa

Tuotetunnus (SKU): ZWMVYÖ Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
    • Valmistettu 100% mulesing vapaasta merinovillasta
    • Villa on peräisin Etelä-Amerikasta
    • Lanka on kehrätty Euroopassa
    • Neulos on neulottu Suomessa
    • Tuote on suunniteltu ja ommeltu käsityönä Suomessa, Turussa

Lue lisää materiaalista sekä hoito-ohjeista tästä.

Koska vyö valmistetaan ylijäämäpaloista voi se olla leikattu myös niin sanotusti väärään langansuuntaan, joka tarkoittaa sitä, että tällöin vyö ei jousta aivan yhtä paljon kuin oikeaan suuntaan leikattu. Vyön väriin, kuvioon tai muotoiluun tämä ei vaikuta. Vyöstä on kolme pituutta ja vyö on aina valitun pituuden mukainen, ainoastaan joustavuus voi jonkin verran vaihdella.

Ohjeena: XS – S kokoon riittää yleensä 140 cm, M – XL kokoon 170 cm ja isompiin kokoihin suositellaan pisintä vaihtoehtoa, 200 cm. Jos tarvitse jonkin muun pituuden, niin laita tästä kommentti tilauksen yhteyteen. Yleensä pituutta voidaan vielä muokata!

väri

musta, vaalea mel. harmaa, taupe, salvia

vyön pituus

140 cm, 170 cm, 200 cm

Materiaali

Merinovilla

Saatat myös pitää...

Zero Waste – merinovilla vyö